Juli 2019

Du kan downloade konferencehåndbogen her:

Conference book:konferencehåndbog

Mange hilsner konferencearrangørerne af CPH2019.

 

Juni 2019

Du har stadig mulighed for at deltage i konferencen, da tilmeldingsfristen er flyttet til d. 25. juni. Der er dog ikke mange pladser tilbage, da 510 personer har tilmeldt sig d.d. og max deltagerantal er 550.

Du kan se alle oplæg og oplægsholdere her på hjemmesiden og begynde at sammensætte dit eget program, så du er klar til konferencens åbning.

På hjemmesiden kan du søge efter en bestemt oplægsholder, og du kan sortere oplæg efter sprog, temaer, præsentationstype, dag m.v., så du lettere kan finde det, der har din særlige interesse. Se eksempel:

 

Mange hilsner

Konferencearrangørerne af CPH2019.

 

Maj 2019

Der er lagt op til et brag af en konference!

Nu er der under 100 dage til konferencen, og vi arbejder derfor ihærdigt på at få programmet klart, så alle deltagere kan begynde at sammensætte deres eget program. Og der er nok at vælge imellem! Der vil være i alt godt 253 præsentationer fordelt på

  • 176 mundtlige oplæg
  • 13 symposier med 36 oplæg
  • 6 Round Tables,
  • 15 workshops
  • 20 posterpræsentationer

Og ikke mindst de tre keynote speakers: Carsten Elbro (DK), Jean-Francois (FR) og Kate Nation (UK).

Selvom oplægsholderne kommer fra hele verden, præsenterer langt de fleste oplægsholdere deres oplæg på engelsk eller nordiske sprog. Der er således 26 oplæg på dansk, 2 på norsk, 2 på svensk, 1 på tysk, 1 på spansk, 8 på fransk og 213 på engelsk.

På hjemmesiden CPH2019.dk kan du læse de enkelte oplægsholderes beskrivelse af, hvad de præsenterer på konferencen (abstract). Se Program> Oplægsholdere.

Tilmeld dig senest 15. juni på CPH2019.dk, så ses vi på konferencen i august.

Husk, at du ved tilmeldingen også kan bestille frokostbilletter til alle dagene samt billetter til vores Social Event søndag aften (gratis), havnerundfart mandag aften og oplæg om den danske grundskole og om højskolebevægelsen, onsdag.

Mange hilsner

Konferencearrangørerne af CPH2019

 

Marts 2019

Der har været stor interesse for at deltage som oplægsholder på CPH2019.

Vi forventer derfor, at der på konferencen vil være ikke mindre end 254 forskellige præsentationer, du kan vælge imellem!

De fleste præsentationer er mundtlige oplæg af 30 minutters varighed (197). Derudover er der workshops (15), symposier med flere oplæg (12),’Round Tables’-drøftelser (9) og endelig posterpræsentationer (21)!

Alle seks konferencetemaer er præsenteret, så der bør altså være noget for alle!

Oplægsholderne kommer fra 43 forskellige lande, så der er en fantastisk mulighed for at høre om både forskning og praksis fra mange forskellige hjørner af literacy-verdenen.

Nu vil vi selvfølgelig håbe og ønske, at rigtig mange undervisere, forskere og andre vil lægge vejen omkring København og gøre konferencen til et brag af et møde mellem alle os, der synes, at literacy er vigtig – nu og i fremtiden.

Vi vil løbende opdatere oversigten over oplægsholdere og deres præsentationer på hjemmesiden, se Program> Oplægsholdere.

Konferenceprogrammet forventer vi at have på hjemmesiden maj 2019.

Husk at tilmeld dig senest 1.april, hvis du skal holde oplæg og senest 15. juni, hvis du er alm. deltager.

Mange hilsner

Konferencearrangørerne af CPH2019.