Om HF-Centret Efterslægten 

Konferencen afholdes på HF-Centret Efterslægten.

HF-Centret Efterslægten er fra 1991. Men Efterslægten blev grundlagt i 1786 som en skole for det københavnske borgerskabs børn. Navnet Efterslægten opstod, fordi skolens grundlæggere havde mottoet ”Non Nobis”, latin for ”Ikke for os” – underforstået: men for dem efter os, for efterslægten!

Navnet bærer skolens historie og værdigrundlag helt fra oplysningstiden til en moderne fortolkning om uddannelse til alle med udgangspunkt i et fællesskab og et fælles ansvar for fremtiden — for kommende generationer — efterslægten. Værdierne respekt, tillid og ligeværd har deres udspring i oplysningstidens menneskesyn, men de er ikke mindre aktuelle i dag.

Til daglig færdes omkring 1500 kursister i alle aldre, ca. 100 ansatte i (næsten) alle aldre på Efterslægten. HF er for både unge og voksne, og du kan tage HF på ét, to eller flere år, dag eller aften eller på nettet.

Et af vores mottoer er: Det er sjovt, når det er alvor.

 Transport til HF-Centret Efterslægten

HF-Centret Efterslægten

Efterslægtsvej 5

2400 København NV

 

Fra Kastrup Lufthavn:

Metro M2 (mod Vanløse) til Nørreport Station.

Tag bus 350S fra Nørreport Station til busstop Bellahøj. Fra stoppestedet er der ca. 8 minutters gang til HF-Centret Efterslægten.

Fra København centrum:

Tag bus 350S fra Nørreport Station til busstop Bellahøj. Fra stoppestedet er der ca. 8 minutters gang til HF-Centret Efterslægten.

Gåtur fra stoppestedet Bellahøj til Efterslægten.

Alternativt: Tag bus 250S fra Københavns Hovedbanegård til stoppestedet Mellemvangen. Fra stoppestedet er der ca. 8 minutters gang til HF-Centret Efterslægten.

Gåtur fra stoppestedet Mellemvangen til HF-Centret Efterslægten.

  Du kan selvfølgelig også cykle!